Skip to content

Over Kathelijne

Mijn naam is Kathelijne van Mierlo, ik ben 36 jaar oud en woon samen met mijn man en twee kinderen (7 en 3 jaar) in Noordwijk.

Ik werk parttime als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, gericht op transformationeel coachen. Transformationeel coachen richt zich op het verbeteren van de relaties die iemand heeft, om te beginnen de relatie die je met jezelf hebt.

Na jarenlang gewerkt te hebben in de geestelijke gezondheidszorg, ben ik in november 2018 in een stroomversnelling gedoken als het gaat om emotionele intelligentie. Ik heb meerdere persoonlijke en leiderschapstrainingen gevolgd en ik heb mij gecertificeerd als transformationeel coach.

“The best project you will ever work on, is you” Ik ben ervan overtuigd dat je altijd een “work in progress” bent, dit omdat het leven vol verassingen en uitdagingen zit.

Het leven is kostbaar, het leven is nú!

Kathelijne van Mierlo

Je bent het waard om je beste versie,
je beste leven te leven!

Voor mij houdt dat in, dat ik de beste moeder, vrouw, vriendin, coach en trainer wil zijn, die ik kan zijn.

Mijn visie is mensen begeleiden, zodat zij in staat zijn, hun volledige potentieel aan vaardigheiden, leiderschap en talenten weer te vinden en daar naar te leven. Kortom, de beste versie van jezelf! Door eerst bewust te worden welke patronen (gedachten/overtuigingen, acties en resultaten) je hebt, om deze daarna te doorbreken en zo te kunnen creëren wat je graag wilt in je leven.

Mijn aanpak is doelgericht, competentiegericht en oplossingsgericht.

Mijn werkgebieden zijn