Skip to content

Reviews

Kathelijne van Mierlo is een coach die rust en vertrouwen uitstraalt en echt luistert naar wat je te vertellen hebt. Ze heeft het vermogen om te luisteren niet alleen naar wat je zegt, maar ook naar wat er achter zit en hoe het voor je voelt. Ze reageert daarop met begrip en komt vervolgens met trefzekere suggesties. Haar stijl is open en oprecht en waar mogelijk met humor. Ik ben heel blij haar ontmoet te hebben toen het even wat minder ging met me!

Ik ben rond mijn 16e levensjaar in contact gekomen met Kathelijne. Ik had een hoop mentale problemen waar ik zelf geen antwoorden op had, had totaal geen idee hoe ik er mee om moest gaan en hoe ik uit dat dal kon kruipen van enorme somberheid en depressie waar ik toen in zat. Ik kon bij Kathelijne alles er uit gooien en gewoon mezelf zijn en vertellen wat er nu écht met mij aan de hand was, wat ik van binnen allemaal opkropte. 

Door middel van oefeningen die ik kreeg van Kathelijne na onze sessies, zoals het van me afschrijven van mijn gedachtes, mindfullness oefeningen en het herhalen van positieve mantra’s door de dag heen, voelde ik dat ik van depressieve tiener naar stabiele volwassen getransformeerd werd. Door Kathelijne zag ik weer licht aan het eind van de tunnel en heeft ze me de mogelijkheid gegeven om mijn beste leven te leven! Momenteel ben ik heel gelukkig en dat heb ik te danken aan haar! Ik ben Kathelijne eeuwig dankbaar en raad iedereen aan die met zijn/haar issues zit, met haar aan de slag te gaan!

Je bent het waard om
je beste versie, je beste leven te leven!

Mijn aanpak is doelgericht, competentiegericht en oplossingsgericht.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kathelijne van Mierlo